Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- بخشنامه نحوه رسیدگی به ارزش امروز (دوشنبه ۹ دی ۹۸) ابلاغ می‌شود.

به گزارش روز دوشنبه گمرک ایران، با توجه به پیگیری‌های مکرر فعالان اقتصادی درباره عدم ابلاغ بخشنامه نحوه رسیدگی به ارزش کالاهای وارداتی و چگونگی تعیین تکلیف پرونده های در جریان ، معاون امور گمرکی گمرک ایران اعلام کرد: این دستورالعمل که حاصل بررسی‌ها و مصوبات بیش از ٦ جلسه کارشناسی، ٤ مصوبه کارگروه ملی تنظیم بازار و اعمال نظر کلیه مراجع ذیربط و ذیصلاح است، امروز ابلاغ می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

«مهرداد جمال ارونقی» از تشکیل جلسه چندین ساعته دیروز برای نهایی کردن مفاد بخشنامه خبر داد و افزود: در این دستورالعمل که جزئیات آن به زودی اعلام می گردد نحوه بررسی ارزش کالاهای گروه یکم و دوم کالایی و میزان تلورانس مجاز قابل پذیرش در رسیدگی به پرونده های درجریان تشریح شده است.
رییس کارگروه بررسی و تعیین ارزش گمرک ایران ادامه داد : با دعوت از اتاق بازرگانی و سایر مراجع ذیربط و ذیصلاح ، درخواست شده است این دستگاهها نمایندگان خود را به گمرک ایران معرفی نمایند و به محض تکمیل این فرآیند ، به روز رسانی ارزش های TSC شروع خواهد شد.

     ایرنا اشتراک گذاری: گزارش خطا 0 خواندنی ها و دیدنی های بیشتر عکس‌های برتر نشنال جئوگرافیک ۲۰۱۹ بخش دوم استریتوس بازسازی یک افسانه خودرویی با 800 هزار دلار بهترین عکس‌های نشنال جئوگرافیک ۲۰۱۹ بخش اول ویتنام هم خودروساز شد دو محصول با ویژگی های جذاب و طراحی ایتالیایی ارزانترین شاسی بلند مرسدس بنز با مدل 2020 معرفی شد تصاویر مجذوب کننده از حشرات در قطره باران بازسازی آرامگاه مولانا رمزگشایی از سبک پوشش رهبر کره شمالی ارسال نظر نام: ایمیل: * نظر: آخرین اخبار دستورالعمل نحوه رسیدگی به ارزش کالاهای وارداتی سه هزار مگاوات نیروگاه جدید وارد مدار شد بررسی امکان رفع آلودگی هوا با تولید رنگ‌های جاذب آلودگی تاریخ اعلام نتایج متقاضیان امریه سربازی اعزام اسفند همتی: ۵۳ درصد ارز سامانه نیما متعلق به پتروشیمی‌ها است قیمت خودروهای سایپا امروز ۹۸/۱۰/۰۹ «منطقه پرواز ممنوع» از رویش‌های «عمار» است واکنش منفی اوراق تسهیلات به افزایش وام مسکن آیفون 12 پلاس طرفداران آیفون 11 را راضی نگه خواهد داشت محدودیت‌ صادرات سنگ ساختمانی به دلیل قوانین خلق‌الساعه رفع کمبود انسولین با توزیع کنترل شده آن در کشور «آتابای» تحویل دفتر جشنواره فیلم فجر شد بورس تهران با جهش بالای 5 هزار واحد یک رکورد بی نظیر بدست آورد پرداخت بدون تبعیض دستمزد با اجرای طرح طبقه بندی مشاغل کارگران قیمت خودروهای ایران خودرو امروز۹۸/۱۰/۰۹ امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون دستیاری پزشکی مصرف بنزین در تهران ۱۱ درصد کاهش یافت چرا نام حمید صفت از پوستر یک نمایش حذف شد؟ چهار باخت خانگی آرسنال بعد از ۶۰ سال دوران تحریم و فشار به ملت ایران روزی به سر خواهد آمد پرطرفدارترین ها بازگشت «زلاتان» به میلان پربیینده ترین ها پربحث ترین ها 10 اقتصاد بزرگ در سال ۲۰۱۹کدامند؟ خسارت5.7 میلیارد دلاری به دلیل از رده خارج نکردن خودروهای فرسوده تعلل در برنامه ریزی اوراسیا، مشکلات اقتصادی را رقم می زند وضع عوارض، صادرات صنایع معدنی را دچار مشکل می کند ورود مشتري با كد كاربري اختصاصي به سايت فروش ايران خودرو ۱۱۰۰دستگاه خودروی دپو شده در گمرک، بدون ثبت سفارش هستند طرح بیمارستان خاتم قم، به‌عنوان طرح برتر فولادی کشور انتخاب شد هدف گذاری برای ارائه خدمات بانکداری شرکتی به 138 مشتری وزیر راه از تداوم پرواز هواپیماهای ایرانی در شرایط تحریم خبر داد میزان بارندگی‌های کشور به رقم ۸۷.۶ میلیمتر رسید همکاران بازرسی بیمه مرکزی دیده بان صنعت بیمه به شمار می روند دارندگان محصولات ایران خودرو برای سرویس‌های ادواری به نمایندگی‌های مجاز مراجعه کنند اقدامات ايران خودرو در حوزه توليد و فروش در ماه‌هاي اخير رضايت‌بخش است بازدید عضو هیات عامل و مدیران ارشد بانک ایران زمین از شعب استان هرمزگان روند کاهش نسبت مطالبات غیر جاری بانک کشاورزی عرضه اینترنتی فرش دست‌باف تاثیر زیادی در فروش بازار خارجی دارد پیام قدردانی مدیرعامل بانک کشاورزی از همکاران جشنواره پذیرندگان بانک ایران زمین آغاز شد در لایحه بودجه ۹۹ معافیت مالیاتی جدیدی پیش‌بینی نشده است ​ضربه اي ديگر به نيسان صفحه نخست بازار سرمایه بانک و بیمه اقتصاد کلان صنعت ، راه و کشاورزی خودرو ، نفت و انرژی سیاسی و اجتماعی علمی و فناوری اطلاعات فرهنگی و هنری پزشکی و سلامت ورزشی فیلم و عکس صنایع و مشاغل تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به ایران اکونومیست می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است. طراحی و تولید "ایران سامانه"

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۰۴۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وفور کالاهای اساسی و آرامش در بازار/ تخلف برخی کسبه به بهانه مالیات ارزش افزوده

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی از وفور کالاهای اساسی همچون شکر، روغن و برنج در بازار خبر داد و گفت: برخی به بهانه تغییر نرخ مالیات ارزش افزوده دست به تخلف می‌زنند و سلیقه‌ای عمل می کنند.

به گزارش مشرق، «رضا کنگری» درباره وضعیت بازار مواد غذایی، افزود: در پی تغییر نرخ مالیات ارزش افزوده کالاهایی همچون چای و حبوبات و ماکارونی برخی واردکنندگان، تولیدکنندگان، توزیع‌کنندگان و کسبه دست به تخلفاتی می‌زنند که باعث به هم ریختگی بازار می‌شود.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی اظهار داشت: پیش از این مالیات ارزش افزوده کالاهای اساسی یک درصد و سایر کالاهای مواد غذایی ۹ درصد بوده است که اکنون برخی کالاها از ۹ درصد به ۱۰ درصد و برخی از یک درصد به ۱۰ درصد تغییر کرده‌اند.

وی تصریح کرد: اخیراً مالیات ارزش افزوده چای از یک درصد به ۱۰ درصد تغییر کرده، بنابراین در این کالا شاهد افزایش قیمت خواهیم شد؛ زیرا علاوه بر تغییر نرخ ارزش افزوده با تورم سال جدید نیز روبرو هستیم.

کنگری با بیان اینکه چای محصول پرمصرف در سبد خانوار ایرانی است گفت: با وجود تغییر قیمت چای، این محصول به‌وفور در بازار موجود است و کمبودی در این زمینه نداریم.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی افزود: در بازار شکر نیز برخی تولیدکنندگان و تجار به بهانه مالیات ارزش افزوده، قیمت را افزایش داده‌اند، به طوری که تولیدکنندگان به دلیل شفاف نبودن موضوع ارزش افزوده برای کالاهای اساسی چک ۱۰ درصدی دو ماهه از خریداران دریافت می‌کنند تا جایی که قیمت شکر در بازار به ۴۰ هزارتومان نیز رسید.

وی از آرامش در بازار برنج خبر داد و بیان کرد: اکنون قیمت هر کیلوگرم برنج هاشمی در بنکداری‌ها به ۱۱۶ هزار تومان، برنج فجر به ۷۰ هزارتومان و شیرودی به ۷۵ هزار تومان رسیده است.

کنگری درباره قیمت حبوبات نیز گفت: همچنان حبوبات در بازار بلاتکلیف است؛ زیرا برخی تجار حبوبات را با نرخ ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی وارد می‌کنند و در سامانه جامع تجارت با نرخ کیلویی ۵۲ هزار تومان به ثبت می‌رساند، اما در نهایت با نرخ کیلویی ۷۷ هزارتومان به شکل غیررسمی در بازار عرضه می‌کنند.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تصریح کرد: اکنون لوبیا چیتی با قیمت ۵۲ هزار تومان در سامانه جامع تجارت توسط تجار ثبت می‌شود، اما با نرخ ۷۷ هزار تومان به بنکداری و در بازار مصرف ۹۰ هزار تومان به فروش می‌رسد؛ همچنین هر کیلوگرم عدس نیز با قیمت ۴۹ هزار تومان ثبت می‌شود به بنکداران ۶۹ هزار تومان فروخته می‌شود و در بازار کیلویی ۹۰ هزار تومان است.

وی بر این باور است که حبوبات با ارز دولتی تامین و وارد می‌شود؛ اما در نهایت با سندسازی با نرخ‌های بالا در بازار به فروش می‌رسد که تخلف است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • ابطال بخشنامه گمرک با رای دیوان عدالت اداری همزمان با سفر رئیس قوه قضائیه به هرمزگان
  • رسیدگی رئیس قوه قضائیه به وضعیت ماشین آلات دپو شده در گمرک
  • اولین دور فروش خودرو‌های وارداتی در ۱۴۰۳ + زمان دقیق
  • بررسی بخشنامه های بانک مرکزی در نشست کمیته رعایت قوانین و مقررات
  • جزئیات و نحوه پرداخت ارز به زائران حج تمتع | زائران چقدر ارز می گیرند؟
  • زمان عرضه خودروهای وارداتی و خودروهای برقی اعلام شد + جزئیات
  • آغاز عرضه خودروهای وارداتی برقی و بنزینی از یکشنبه هفته آینده
  • CPU چیست؟ به زبان ساده و نحوه کار
  • وفور کالاهای اساسی و آرامش در بازار/ تخلف برخی کسبه به بهانه مالیات ارزش افزوده
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد